14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner nasıl olmalı?

Senin köpeğin sağlık olarak sadece çocuklarınızın sağlığı için önemlidir. Çünkü kritik durumu idare ve nasıl onlar için bakım biliyorum senin veteriner, köpeğin sağlığı için önemlidir. Senin veteriner izlemek senin köpeğin sağlık ve onları-e doğru bilmek ne zaman onlar are kaydını tutmak bağışıklık ve nasıl günlük klinikte olduğu zaman onlar olacak bağışıklık. Eğer köpeğinizi bir veteriner en az almak önemlidir onların kuduz vurdu. Yasalarca talep.

Evcil hayvan için bir veteriner Başlarken zor, eğer herkes düşünüyorum arkadaşlar, köpek eğiticisi, köpek damat, ve araya geldi insanlar bile veya kullandıkları olanlar önerecektir köpekler var arkadaşlar sorun zaman üstlenmesi gerektiğini değil. Kendi durum tespiti yapmak ve bu süitler bir seçin emin olun size. Senin köpek için bir veteriner seçerken bazı şeyleri önce düşünmeniz gerekir.

1. Size daha yakın olan ve bunları sizin araştırma yapmak birkaç veterinerler seçin. Acil durum doğar oraya gitmek daha kolaydır.
2. Tesis temiz, take a tur, onay var kennels, yalıtım, cerrahi, tüm odalar yap tabii ki onların tüm odalar temiz.
3. Değnek Dostu, eğer sen dont'beğenmek onların değnek var senin pets alarak hiçbir nokta vardır.
4. Köpek ve kedi kafesleri ayrı alanlarda bulunmaktadır.
5. Çalışma saatleri sizin için uygun bulunmaktadır.
6. Gerekli randevuları vardır.
7. Kendi oranları nelerdir?
8. Eğer senin veteriner ve değnek ile dürüst olmalı.

Senin veteriner seçtikten sonra senin veteriner hekim tarafından önerilen her önemli adımlar emin bu tarih ile köpeğinizi dışarı onun ömrü bakımınız olumlu bir etki yapacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari